• Op voorraad = snel in huis!
  • Betalen op veel manieren!
  • Garantie voor 2 jaar!

Eettafel mangohout 160

Een eettafel van mangohout van 160 cm

U zoekt een mooie nieuwe eettafel voor in uw huis? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het uitgebreide assortiment van Gewoon Mango Meubels. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende eettafels voor u klaarstaan. De mooiste tafels die er van mangohout te krijgen zijn. We verkopen deze tafels in meerdere verschillende formaten. Zoekt u een eettafel van mangohout met 160 cm lengte? Of een eettafel van mangohout van 180 cm, of een eettafel van mangohout van 200 cm? We hebben deze volop voor u klaarstaan. Neem dan ook eens rustig een kijkje in ons assortiment om te zien wat hier allemaal voor u staat.

U zoekt een mooie eettafel van mangohout?

Mangohout is een houtsoort die steeds populairder wordt. Niet verwonderlijk, want het is een bijzondere soort hout die een aantal unieke eigenschappen heeft. Zo is het een houtsoort met een prachtige kleur. Daarbij is de tekening van elk blad mangohout weer anders en haalt u zodoende een unieke tafel in huis. Daar komt dan ook nog bij dat mangohout altijd op een zeer duurzame manier wordt gewonnen. De tafels van mangohout die wij in het assortiment hebben staan worden dan ook nog eens industrieel afgewerkt, voor een prachtige look die in elk huis op zijn plek is.

Vandaag nog een eettafel van mangohout van 160 cm bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig een eettafel van mangohout van 180 cm, of een eettafel van mangohout van 200 cm bestellen. U neemt op uw gemak een kijkje in ons assortiment om te zien wat er allemaal te krijgen is. Als u een tafel ziet staan die op uw persoonlijke smaak aansluit, rekent u deze veilig bij ons af, waarna wij ervoor zorgen dat de tafel snel bij u wordt afgeleverd. Hebben we u al verteld dat de tafels die wij in ons assortiment hebben staan altijd tegen een scherpe prijs verkocht worden? Zo weet u zeker dat u zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen een prachtige tafel in huis haalt!

Op zoek naar deskundig advies, neem dan Contact met ons op.