• Op voorraad = snel in huis!
  • Betalen op veel manieren!
  • Garantie voor 2 jaar!

Mango eettafel 160

Een mangohout eettafel van 160 cm bestellen 

Bent u op zoek naar een eettafel van 160 cm lang? Dan heeft u als u een kijkje online neemt heel wat keuze. Bij verschillende meubelwinkels zijn er genoeg van deze tafels te vinden. Maar, als u echt een unieke tafel wilt vinden van deze lengte, dan bent u bij Gewoon Mango Meubels aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan meubels die van het bijzondere mangohout zijn gemaakt. Hier staat uiteraard ook een mangohout eettafel van 160 cm tussen. We verkopen daarnaast ook een mangohout eettafel van 180 cm, alsmede een mangohout eettafel van 200 cm.

De mooiste tafels van mangohout

We hebben in ons assortiment een ruim aantal mooie tafels voor u klaarstaan. Tafels die er prachtig uitzien, maar die daarbij ook nog eens van een heel mooi materiaal zijn gemaakt. Mangohout is een bijzondere soort hout, die heel duurzaam is. Meubelen die van deze houtsoort worden gemaakt hebben een donkere kleur, waarbij elk blad dat van mangohout wordt gemaakt ook nog eens een unieke tekening heeft. Zo weet u zeker dat u, als u bij ons een mangohout eettafel van 160 cm bestelt, een tafel in huis haalt die niemand anders precies zo heeft.

Meer weten over onze mango eettafels?

Of u nu een mangohout eettafel van 180 cm of een mangohout eettafel van 200 cm zoekt, wij hebben deze volop voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om gewoon even een kijkje te nemen in ons assortiment, om hier te zien wat wij allemaal verkopen. We hebben die mooie eettafels klaarstaan waar u jarenlang van kunt genieten. Duurzame tafels die wij ook nog eens tegen de scherpste prijzen verkopen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over de tafels die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan.

Op zoek naar deskundig advies, neem dan Contact met ons op.