• Op voorraad = snel in huis!
  • Betalen op veel manieren!
  • Garantie voor 2 jaar!

Ronde eettafel mangohout 130

De mooiste ronde eettafels van mangohout

Wordt het weer eens tijd voor een nieuwe eettafel? Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige tafel en wilt u een keer iets geheel anders? Dan bent u bij Gewoon Mango Meubels aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment een groot aantal mooie meubels klaarstaan, die gemaakt zijn van het bijzondere mangohout. Dit is een speciale soort hout die altijd duurzaam gewonnen wordt. Hout met een bijzondere kleur, waarbij de tekening op elk blad volkomen uniek is. U bent bij ons aan het juiste adres voor een ronde eettafel van mangohout van 130 cm doorsnee, maar ook een ronde eettafel van mangohout met 120 cm diameter of een ronde eettafel van mangohout van 140 cm.

Bekijk onze mooie ronde eettafels van mangohout

Mangohout is een soort hout die stevig is en er prachtig uitziet. We kunnen het u dan ook zeker aanraden als u de keuze maakt voor een tafel die van deze soort hout is gemaakt. Neemt u eens rustig een kijkje in ons assortiment, dat we overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Zo weet u zeker dat u een tafel vindt die helemaal op uw wensen is afgestemd. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over de tafels die wij in het assortiment hebben staan. Wij geven u graag advies, bijvoorbeeld over de maat die het beste bij uw inrichting en gezin past.

Meer weten over onze mangohouten eettafels?

U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij over onze eettafels voor u klaar hebben staan. Of u nu de keuze wilt maken voor een ronde eettafel van mangohout van 130 cm, een ronde eettafel van mangohout van 12 0 cm of een ronde eettafel van mangohout van 140 cm, u mag er op rekenen dat wij deze in het assortiment hebben klaarstaan voor u. Dit altijd tegen de scherpste prijzen, met de beste service. We zorgen er altijd voor dat onze klanten hun nieuwe tafel of andere meubels zo snel mogelijk in huis hebben.

Op zoek naar deskundig advies, neem dan Contact met ons op.